Σχετικά με το πρόβλημα "πληρωμένο αλλά όχι αναβαθμισμένο" στις παραγγελίες DWG FastView
Αγαπητοί χρήστες,
Πρόσφατα αναφέρθηκε μια περίπτωση στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας. Ένα άτομο πλήρωσε για το DWG FastView Premium ή Super, αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί ή να μην κάνει αναβάθμιση μετά τη σύνδεση.
Ερευνήσαμε και ανακαλύψαμε τον λόγο.
Αρχικά, πρέπει να εγγράψετε το DWG FastView στον ιστότοπό του για να χρησιμοποιήσετε περισσότερες δυνατότητες ή να πληρώσετε για να ξεκλειδώσετε όλες τις λειτουργίες. Συνήθως, εάν επισκέπτεστε τον υπολογιστή, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ή εγγραφείτε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ομοίως, για να συνδεθείτε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά δίκτυα ή το email χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Παρακαλώ θυμηθείτε τη διεύθυνση email σας.
Δεύτερον, όταν πληρώνετε για το DWG FastView premium ή pro, θα δείτε μια αναδυόμενη φόρμα για τη συλλογή των απαραίτητων πληροφοριών, όπως το email σας:

Για αυτό το βήμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού σας στα στοιχεία χρέωσης. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό, βεβαιωθείτε ότι αργότερα θα συνδεθείτε με το email του λογαριασμού σας στο DWG Fastview και όχι με το email χρέωσης εδώ. Το email χρέωσης εδώ θα λάβει ειδοποίηση παραγγελίας και τιμολόγιο. Μερικοί χρήστες χρησιμοποιούν email χρέωσης για να συνδεθούν στο DWG FastView ακόμη και για να επαναφέρουν τον κωδικό πρόσβασης. Επομένως, δεν μπορείτε να συνδεθείτε και δεν βρέθηκε λογαριασμός.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Χρησιμοποιήστε το ίδιο αναγνωριστικό email στην εγγραφή στο DWG FastView και στα στοιχεία χρέωσης. Στη συνέχεια, μόνο 1 email μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση σε λογαριασμό web, εφαρμογή για κινητά, πρόγραμμα-πελάτη Windows, επαναφορά κωδικού πρόσβασης και τη δική σας λογαριασμός αγοραστή.
Σχετικά άρθρα
Comments & Discussion
✍️ Leave a Reply
Your email address will not be published. Required fields are marked *