Niektórzy użytkownicy zgłosili nam problem: robią adnotacje na rysunku i udostępniają je, ale ich znajomi nie widzą adnotacji.
Dlaczego tak się dzieje
Adnotacje utworzone w DWG FastView są zapisywane tylko na Twoim urządzeniu. Kiedy udostępniasz rysunek, adnotacje nie są z nim powiązane. Zatem Twój znajomy widzi tylko oryginalny rysunek bez Twoich notatek.
Jak to naprawić
Aby mieć pewność, że Twoje adnotacje będą widoczne, wykonaj następujące kroki:
1. Zakończ swoje adnotacje**: Wprowadź wszystkie potrzebne adnotacje na rysunku i zapisz rysunek.
2. Prześlij rysunek: Po dokonaniu adnotacji należy przesłać rysunek do magazynu w chmurze lub na platformę udostępniania plików. W DWG FastView wykonaj to poprzez:
- Długie naciśnięcie na rysunku z adnotacjami.
- Wybranie opcji przesłania pliku do magazynu w chmurze.
3. Udostępnij przesłany rysunek: Po przesłaniu rysunku udostępnij go w chmurze. Zrób to poprzez:
- Długie naciśnięcie przesłanego rysunku.
- Wybór opcji udostępnienia pliku.
Obejrzyj wideo, aby się tego dowiedzieć
Wykonanie tych kroków sprawi, że Twoje adnotacje zostaną dołączone do rysunku, aby Twój znajomy również mógł je zobaczyć.
Adnotacje są ważne podczas wspólnej pracy nad rysunkami. Przesyłając rysunek z adnotacjami do magazynu w chmurze i udostępniając go stamtąd, Twoje adnotacje nie zostaną utracone. Pomoże Ci to lepiej udostępniać swoją pracę za pomocą DWG FastView.
DWG FastView zapewnia bezpłatną wersję próbną, ale jeśli chcesz odblokować wszystkie funkcje i zamknąć wszystkie reklamy, kliknij poniższy przycisk, aby uaktualnić swoje konto DWG FastView na telefonie komórkowym. Jeśli chcesz dokonać aktualizacji na PC, kliknij tutaj. Gdziekolwiek uaktualnisz swoje konto w aplikacji mobilnej lub na naszej stronie internetowej, konto premium jest takie samo i może być używane na różnych urządzeniach, w systemie Windows i przeglądarkach internetowych.
