ຟັງຂອງຂ້ອຍ

My-Cloud ແມ່ນສັ້ນສໍາລັບ DWG FastView Cloud Drawings. ມັນສະຫນອງການບໍລິການຟັງສໍາລັບຜູ້ໃຊ້. ເມື່ອທ່ານລົງທະບຽນບັນຊີ My-Cloud, ຫຼັງຈາກເຂົ້າສູ່ລະບົບ, ທ່ານສາມາດຈັດການຮູບແຕ້ມຂອງທ່ານໃນ My Cloud, ເຊັ່ນ: ດາວໂຫລດ, ອັບໂຫຼດ, ຍ້າຍ, ຄັດລອກ, ແກ້ໄຂ, synchronize, ລຶບ, ແບ່ງປັນ, ແລະອື່ນໆ. ເມື່ອຮູບແຕ້ມໄດ້ຖືກດາວໂຫຼດຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນ, ມັນຈະກາຍເປັນໄຟລ໌ອອບໄລນ໌; ແລະທ່ານສາມາດເບິ່ງ ແລະແກ້ໄຂມັນໄດ້ທຸກເວລາ.
ໄຟລ໌
My Cloud ແມ່ນຜະລິດຕະພັນຂ້າມເວທີ. ຫຼັງຈາກການລົງທະບຽນ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ປຸ່ມ "ເຂົ້າສູ່ລະບົບ" ໃນຫນ້າ My Cloud ຫຼືເມນູຊ້າຍ, ກະລຸນາໃສ່ຂໍ້ມູນການລົງທະບຽນຂອງທ່ານຢ່າງຖືກຕ້ອງແລະທ່ານສາມາດເບິ່ງໄຟລ໌ທັງຫມົດຂອງທ່ານບັນທຶກໄວ້ໃນ My Cloud. ທ່ານສາມາດເບິ່ງແລະແກ້ໄຂໄຟລ໌ທັງຫມົດໃນ My Cloud ໂດຍຜ່ານການລູກຄ້າ PC ຂອງທ່ານ, ເວັບໄຊຕ໌, ຫຼື app ໂທລະສັບມືຖືໂດຍບັນຊີດຽວ.
ການດໍາເນີນງານທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ:
ການດໍາເນີນງານ batch
ແຕະ "ແກ້ໄຂ" ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງຫນ້ານີ້, ທ່ານສາມາດເລືອກໄຟລ໌ໃນຫນ້າປະຈຸບັນແລະດໍາເນີນການ batch ທີ່ກ່ຽວຂ້ອງດັ່ງຕໍ່ໄປນີ້:
synchronize: ເມື່ອມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນລະຫວ່າງໄຟລ໌ຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນແລະໃນເຊີຟເວີ, ທ່ານແຕະຄລາວ "Synchronize" ເພື່ອຮັກສາພວກມັນຄືກັນ. ລຸ້ນໃໝ່ກວ່າຈະປ່ຽນແທນລຸ້ນເກົ່າໂດຍອັດຕະໂນມັດ.
ຂັ້ນຕອນການດໍາເນີນງານ:
(1) ແຕະ “ແກ້ໄຂ” ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງໜ້ານີ້;
(2) ເລືອກໄຟລ໌ເພື່ອ synchronize;
(3) ແຕະ “Synchronize”;
(4) ປະກົດຂຶ້ນກ່ອງໂຕ້ຕອບຄວາມຄືບໜ້າ, ເມື່ອມັນໄປທີ່ 100%, ການຊິ້ງຂໍ້ມູນໄຟລ໌ສຳເລັດແລ້ວ. ນອກນັ້ນທ່ານຍັງສາມາດຍົກເລີກມັນໄດ້ໂດຍການແຕະທີ່ "ຍົກເລີກ".
ຍ້າຍ
ທ່ານສາມາດຍ້າຍຫນຶ່ງຫຼືຫຼາຍໄຟລ໌ໄປຫາສະຖານທີ່ອື່ນ.
ຂັ້ນຕອນການ ດຳ ເນີນງານ:
(1) ແຕະ “ແກ້ໄຂ” ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງໜ້ານີ້;
(2) ເລືອກໄຟລ໌ທີ່ຈະຍ້າຍອອກ;
(3) ແຕະ “ຍ້າຍ”;
(4) ເລືອກທີ່ຕັ້ງ (ທ່ານສາມາດປາດ "Folder ໃຫມ່" ການສ້າງໂຟນເດີໃຫມ່ຖ້າຫາກວ່າຈໍາເປັນ);
(5) ແຕະ "ຕົກລົງ" ເພື່ອສໍາເລັດການເຄື່ອນຍ້າຍ.
ລຶບ: ລຶບໄຟລ໌ທີ່ເລືອກ.
ແຕະ “ແກ້ໄຂ” ອີກຄັ້ງເພື່ອຍົກເລີກການເລືອກ.
ການກັ່ນຕອງ: ການກັ່ນຕອງໄຟລ໌ຕາມຮູບແບບ.
ຄັດເລືອກ: ຄັດໄຟລ໌ໂດຍຊື່, ເວລາ, ຂະຫນາດ, ຫຼືປະເພດ.
ໂຟນເດີໃໝ່: ສ້າງໂຟນເດີໄຟລ໌ໃໝ່ໃນໜ້າປັດຈຸບັນ.
ຄົ້ນຫາ: ຄົ້ນຫາໄຟລ໌ໃນຫນ້າປະຈຸບັນ.
ຮູບຕົວຢ່າງ: ໄຟລ໌ສະແດງຢູ່ໃນໂໝດຮູບຫຍໍ້.
ລາຍຊື່: ໄຟລ໌ສະແດງຢູ່ໃນຮູບແບບລາຍຊື່.
ເສັ້ນທາງ: ສະແດງເສັ້ນທາງໄຟລ໌ໃນປະຈຸບັນ. ແຕະໃສ່ຊື່ໂຟນເດີໃນເສັ້ນທາງໄຟລ໌ເພື່ອເປີດໂຟນເດີໄຟລ໌ນີ້.
ສະຖານະພາບໄຟລ໌ແລະການດໍາເນີນງານການປາດຂອງຕົນ::
ປຸ່ມສີແດງສໍາລັບການ synchronizing: ມັນຫມາຍຄວາມວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ແຕກຕ່າງກັນລະຫວ່າງໄຟລ໌ຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນແລະໃນ My Cloud (ຄວາມແຕກຕ່າງອາດຈະເກີດຂື້ນໃນການແຕ້ມວັດຖຸຫຼືຄໍາບັນຍາຍ, ຫຼືທັງສອງອັນ). ແຕະທີ່ປຸ່ມສີແດງເພື່ອ synchronize ໄຟລ໌, ສະບັບໃຫມ່ຈະທົດແທນອັນເກົ່າ. ແຕະໃສ່ຊື່ໄຟລ໌ເພື່ອເປີດມັນໂດຍບໍ່ມີການ synchronizing.
ປຸ່ມສີຂຽວ: ມັນຫມາຍຄວາມວ່າໄຟລ໌ໄດ້ຖືກດາວໂຫຼດຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນ, ແລະໄຟລ໌ຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນແມ່ນຄືກັນກັບມັນຢູ່ໃນ My Cloud. ແຕະຊື່ໄຟລ໌ເພື່ອເປີດມັນ.
ປຸ່ມສີຂີ້ເຖົ່າ: ມັນຫມາຍຄວາມວ່າໄຟລ໌ຍັງບໍ່ໄດ້ດາວໂຫລດເທື່ອ. ແຕະທີ່ຊື່ໄຟລ໌ເພື່ອດາວໂຫລດມັນ. ຫຼັງຈາກການດາວໂຫຼດ, ໄຟລ໌ຈະເປີດອັດຕະໂນມັດ, ແລະປຸ່ມສີຂີ້ເຖົ່າປ່ຽນເປັນປຸ່ມສີຂຽວ.
ປຸ່ມສີເຫຼືອງ: ໄຟລ໌ຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນ ແລະໃນ My Cloud ໄດ້ແກ້ໄຂບາງອັນແຍກຕ່າງຫາກ, ແລະພວກມັນຄວນຈະຖືກ synchronized. ແຕະໃສ່ຊື່ໄຟລ໌ເພື່ອເປີດໄຟລ໌ທ້ອງຖິ່ນ; ແຕະໃສ່ປຸ່ມສີເຫຼືອງ ແລະຢືນຢັນເພື່ອ synchronize, ໄຟລ໌ທ້ອງຖິ່ນຈະຖືກປ່ຽນຊື່ເປັນຕົ້ນສະບັບ name_1, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນອັບໂຫລດໄປຍັງ My Cloud ຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນດຽວກັນ.
ກົດຍາວ: ຫຼັງຈາກກົດຄ້າງໄວ້ເທິງໄຟລ໌ມັນສະແດງການດໍາເນີນການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງທັງຫມົດ, ເຊັ່ນ: synchronize, ລຶບ, ຍ້າຍ, ແລະລາຍລະອຽດ.
ດຶງລົງ: ດຶງລົງເພື່ອໂຫຼດລາຍຊື່ໄຟລ໌ຄືນໃໝ່.
ອອກຈາກລະບົບ: ແຕະ "ອອກຈາກລະບົບ" ໃນເມນູດ້ານຊ້າຍເພື່ອອອກ.
ອອບໄລນ໌
ເມື່ອຮູບແຕ້ມໄດ້ຖືກດາວໂຫຼດຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນ, ມັນຈະກາຍເປັນໄຟລ໌ອອຟໄລ.
ໃນໜ້ານີ້, ມັນຈະສະແດງໄຟລ໌ອອບລາຍທັງໝົດຈາກ My Cloud.
ການດໍາເນີນງານທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ:
ການດໍາເນີນງານ batch:
ແຕະ "ແກ້ໄຂ" ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງຫນ້ານີ້, ທ່ານສາມາດເລືອກໄຟລ໌ໃນຫນ້າປະຈຸບັນແລະດໍາເນີນການ batch ດັ່ງທີ່ສະແດງ:
ສຳເນົາ: ທ່ານສາມາດສຳເນົາໜຶ່ງ ຫຼືຫຼາຍໄຟລ໌ໄປໃສ່ບ່ອນອື່ນໄດ້.
ຂັ້ນຕອນການ ດຳ ເນີນງານ:
(1) ແຕະ “ແກ້ໄຂ” ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງໜ້ານີ້;
(2) ເລືອກໄຟລ໌ທີ່ຈະສຳເນົາ;
(3) ແຕະ “ສຳເນົາ”;
(4) ເລືອກທີ່ຕັ້ງ (ທ່ານສາມາດປາດ "Folder ໃຫມ່" ການສ້າງໂຟນເດີໃຫມ່ຖ້າຫາກວ່າຈໍາເປັນ);
(5) ແຕະ "ຕົກລົງ" ເພື່ອສໍາເລັດການເຄື່ອນຍ້າຍ.
ລຶບ: ລຶບໄຟລ໌ທີ່ເລືອກ.
ແຕະ “ແກ້ໄຂ” ອີກຄັ້ງເພື່ອຍົກເລີກການເລືອກ.
ການກັ່ນຕອງ: ການກັ່ນຕອງໄຟລ໌ຕາມຮູບແບບ.
ຄັດເລືອກ: ຄັດໄຟລ໌ໂດຍຊື່, ເວລາ, ຂະຫນາດ, ຫຼືປະເພດ.
ຄົ້ນຫາ: ຄົ້ນຫາໄຟລ໌ໃນຫນ້າປະຈຸບັນ.
ຮູບຕົວຢ່າງ: ໄຟລ໌ສະແດງຢູ່ໃນໂໝດຮູບຫຍໍ້.
ລາຍຊື່: ໄຟລ໌ສະແດງຢູ່ໃນຮູບແບບລາຍຊື່.
ເສັ້ນທາງ: ສະແດງເສັ້ນທາງໄຟລ໌ໃນປະຈຸບັນ. ແຕະໃສ່ຊື່ໂຟນເດີໃນເສັ້ນທາງໄຟລ໌ເພື່ອເປີດໂຟນເດີໄຟລ໌ນີ້.
ລາຍລະອຽດ: ສະແດງຂໍ້ມູນລະອຽດ, ລວມທັງຊື່ໄຟລ໌, ປະເພດ, ຂະຫນາດ, ສະຖານທີ່, ເວລາ, ແລະການດໍາເນີນງານທີ່ກ່ຽວຂ້ອງອື່ນໆ, ເຊັ່ນ: ແບ່ງປັນ, favorite, ລຶບ, ແລະສໍາເນົາ. ແຕະປຸ່ມ "ເປີດ" ຢູ່ແຈຂວາເທິງເພື່ອເປີດໄຟລ໌.
ແຕະ: ແຕະໃສ່ໄຟລ໌ເພື່ອເປີດມັນ.
ກົດຍາວ: ຫຼັງຈາກກົດຄ້າງໄວ້ເທິງໄຟລ໌ມັນສະແດງການດໍາເນີນການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງທັງຫມົດ, ເຊັ່ນ: Share, Favorite, Delete, Copy, ແລະລາຍລະອຽດ.
ດຶງລົງ: ດຶງລົງເພື່ອໂຫຼດລາຍຊື່ໄຟລ໌ຄືນໃໝ່.
ໄຟລ໌ຂັດແຍ້ງ
ເກີດຄວາມຂັດແຍ່ງກັນເມື່ອໃດ?
(1) ທ່ານໄດ້ເຂົ້າສູ່ລະບົບ My Cloud ຂອງທ່ານໃນອຸປະກອນ A ແລະອຸປະກອນ B ຜ່ານບັນຊີດຽວກັນ.
(2) ທ່ານໄດ້ດາວໂຫຼດຮູບແຕ້ມດຽວກັນກັບສອງອຸປະກອນຂອງທ່ານແຍກຕ່າງຫາກ.
(3) ທ່ານໄດ້ດັດແກ້ຮູບແຕ້ມ ແລະບັນທຶກມັນໄວ້ໃນອຸປະກອນ A, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານ synchronize ມັນກັບ My Cloud.
(4) ທ່ານໄດ້ດັດແກ້ຮູບແຕ້ມແລະບັນທຶກມັນໄວ້ໃນອຸປະກອນ B, ແຕ່ທ່ານບໍ່ໄດ້ synchronize ມັນກັບ My Cloud.
(5) ໃນອຸປະກອນ B, ຖ້າຫາກວ່າທ່ານດຶງລົງເພື່ອໂຫຼດຫນ້າຈໍຄືນຫຼື reentry ບັນຊີຂອງທ່ານ, ສະຖານະການແຕ້ມຈະກາຍເປັນສີແດງ. ແຕະປຸ່ມສີແດງ, ມັນກະຕຸ້ນການຂັດແຍ້ງລະຫວ່າງໄຟລ໌ຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນແລະໃນ My Cloud.
ວິທີການແກ້ໄຂຂໍ້ຂັດແຍ່ງ?
ເມື່ອມັນກະຕຸ້ນການຂັດແຍ້ງລະຫວ່າງໄຟລ໌ຢູ່ໃນເຄື່ອງ ແລະໃນ My Cloud, ທ່ານສາມາດແຕະ “ຕົກລົງ” ເພື່ອສືບຕໍ່. ໄຟລ໌ທີ່ແກ້ໄຂໃນອຸປະກອນ A (ທີ່ໄດ້ຖືກອັບໂຫລດໄປໃສ່ My Cloud ແລ້ວ) ຈະຖືກດາວໂຫຼດໃສ່ອຸປະກອນ B, ແລະໄຟລ໌ທີ່ແກ້ໄຂໃນອຸປະກອນ B ຈະຖືກປ່ຽນຊື່ເປັນຕົ້ນສະບັບ name_1, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນອັບໂຫຼດໃສ່ My Cloud ຢູ່ໃນທ້ອງຖິ່ນດຽວກັນ.
ຂ້ອຍສາມາດເຮັດຫຍັງໄດ້ສໍາລັບໄຟລ໌ທີ່ຂັດແຍ້ງ?
ການດໍາເນີນງານທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ:
ການດໍາເນີນງານ batch:
ແຕະ "ແກ້ໄຂ" ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງຫນ້ານີ້, ທ່ານສາມາດເລືອກໄຟລ໌ໃນຫນ້າປະຈຸບັນແລະດໍາເນີນການ batch ດັ່ງທີ່ສະແດງ:
ອັບໂຫຼດ: ທ່ານສາມາດອັບໂຫລດໄຟລ໌ທີ່ເລືອກໃນໜ້ານີ້ໃສ່ບັນຊີ My Cloud ຫຼືບັນຊີ Cloud ທີ່ທ່ານເຂົ້າສູ່ລະບົບໄວ້.
ຂັ້ນຕອນການດໍາເນີນງານ:
(1) ແຕະ “ແກ້ໄຂ” ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງໜ້ານີ້;
(2) ເລືອກໄຟລ໌ທີ່ຈະອັບໂຫລດ;
(3) ແຕະ “ອັບໂຫຼດ”
(4) ເລືອກບັນຊີບ່ອນທີ່ທ່ານຕ້ອງການອັບໂຫລດ;
(5) ເລືອກທີ່ຕັ້ງ (ທ່ານສາມາດປາດ "Folder ໃຫມ່" ການສ້າງໂຟນເດີໃຫມ່ຖ້າຫາກວ່າຈໍາເປັນ);
(6) ແຕະ “ຕົກລົງ” ເພື່ອສໍາເລັດການອັບໂຫຼດ;
ຍ້າຍ/ສຳເນົາ: ທ່ານສາມາດຍ້າຍ/ສຳເນົາໄຟລ໌ໜຶ່ງ ຫຼືຫຼາຍໄຟລ໌ໄປໃສ່ບ່ອນອື່ນໄດ້.
ຂັ້ນຕອນການດໍາເນີນງານ:
(1) ແຕະ "ແກ້ໄຂ" ຢູ່ມຸມຂວາເທິງຂອງຫນ້ານີ້;
(2) ເລືອກໄຟລ໌ທີ່ຈະຍ້າຍ/ສຳເນົາ;
(3) ແຕະ “ຍ້າຍ/ສຳເນົາ”;
(4) ເລືອກທີ່ຕັ້ງ (ທ່ານສາມາດປາດ "Folder ໃຫມ່" ການສ້າງໂຟນເດີໃຫມ່ຖ້າຫາກວ່າຈໍາເປັນ);
(5) ແຕະ “ຕົກລົງ” ເພື່ອສຳເລັດການຍ້າຍ/ສຳເນົາ.
ລຶບ: ລຶບໄຟລ໌ທີ່ເລືອກ.
ແຕະ “ແກ້ໄຂ” ອີກຄັ້ງເພື່ອຍົກເລີກການເລືອກ.
ການກັ່ນຕອງ: ການກັ່ນຕອງໄຟລ໌ຕາມຮູບແບບ.
ຄັດເລືອກ: ຄັດໄຟລ໌ໂດຍຊື່, ເວລາ, ຂະຫນາດ, ຫຼືປະເພດ.
ຄົ້ນຫາ: ຄົ້ນຫາໄຟລ໌ໃນຫນ້າປະຈຸບັນ.
ຮູບຕົວຢ່າງ: ໄຟລ໌ສະແດງຢູ່ໃນໂໝດຮູບຫຍໍ້.
ລາຍຊື່: ໄຟລ໌ສະແດງຢູ່ໃນຮູບແບບລາຍຊື່.
ເສັ້ນທາງ: ສະແດງເສັ້ນທາງໄຟລ໌ໃນປະຈຸບັນ. ແຕະໃສ່ຊື່ໂຟນເດີໃນເສັ້ນທາງໄຟລ໌ເພື່ອເປີດໂຟນເດີໄຟລ໌ນີ້.
ລາຍລະອຽດ: ສະແດງຂໍ້ມູນລາຍລະອຽດ, ລວມທັງຊື່ໄຟລ໌, ປະເພດ, ຂະຫນາດ, ສະຖານທີ່, ເວລາ, ແລະການດໍາເນີນການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງອື່ນໆ, ເຊັ່ນ Share, Upload, Favorite, ປ່ຽນຊື່, ລຶບ, ຍ້າຍ, ແລະສໍາເນົາ. ແຕະປຸ່ມ "ເປີດ" ຢູ່ແຈຂວາເທິງເພື່ອເປີດໄຟລ໌.
ແຕະ: ແຕະໃສ່ໄຟລ໌ເພື່ອເປີດມັນ.
ກົດຍາວ: ຫຼັງຈາກກົດຄ້າງໄວ້ເທິງໄຟລ໌ມັນສະແດງການດໍາເນີນການທີ່ກ່ຽວຂ້ອງທັງຫມົດ, ເຊັ່ນ: Share, Upload, Favorite, Rename, Delete, Move, Copy, and Detail.
ດຶງລົງ: ດຶງລົງເພື່ອໂຫຼດລາຍຊື່ໄຟລ໌ຄືນໃໝ່.
ຫມາຍເຫດ: ຖ້າທ່ານບໍ່ໄດ້ອອກຈາກລະບົບ, ແຕ່ສູນເສຍການເຊື່ອມຕໍ່ເຄືອຂ່າຍ, ມັນຈະສະແດງໄຟລ໌ທີ່ດາວໂຫລດແລະໄຟລ໌ທີ່ຂັດແຍ້ງຢູ່ໃນບັນຊີ My Cloud ຂອງທ່ານ.
ແບ່ງປັນໄຟລ໌ໃນ My Cloud
ແບ່ງປັນຂັ້ນຕອນ:
1: ກົດຍາວກ່ຽວກັບຊື່ໄຟລ໌, ແລະເລືອກ "Share" ປຸ່ມ;
2: ໃນກ່ອງໂຕ້ຕອບການແບ່ງປັນໄຟລ໌, ທ່ານສາມາດກໍານົດໄລຍະເວລາຄວາມຖືກຕ້ອງຂອງການເຊື່ອມຕໍ່ແລະການເບິ່ງເຫັນຂອງຄໍາບັນຍາຍ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນຢືນຢັນທີ່ຈະແບ່ງປັນມັນ.
3: ທ່ານສາມາດເລືອກວິທີການສົ່ງຂໍ້ມູນການແບ່ງປັນໄດ້.
ຮັບຂັ້ນຕອນ:
ຂັ້ນຕອນທີ 1: ໃນເວລາທີ່ທ່ານໄດ້ຮັບໄຟລ໌ທີ່ສົ່ງໂດຍຫມູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານ, ອີງຕາມຂໍ້ມູນ, ທ່ານສາມາດປາດປຸ່ມ "ສໍາເນົາ";
ຂັ້ນຕອນທີ 2: ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເປີດ DWG FastView, ຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານສາມາດເບິ່ງປ່ອງຢ້ຽມ, ມັນສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າຜູ້ໃດຜູ້ຫນຶ່ງໄດ້ສົ່ງໄຟລ໌ນີ້ໃຫ້ທ່ານ, ແລະທ່ານສາມາດເລືອກທີ່ຈະ "Save to My Cloud" ຫຼື "Open" ມັນໂດຍກົງ.
